Direktlänk till inlägg 14 september 2010

morgonmys inne med mina troll!

Av anniina tolvanen jonsson - 14 september 2010 10:42

  Älskar livet som mamma ingen dag är den andra lik ,man vet aldrig vad som kommer att hända under en dag med sina troll .

Idag har vi haft morgonmys inne efter frukosten annars går vi alltid ut på morgonen och promenerar och sen till lekparken men de va så kallt ochtråkigt väder nu på morgonen så vi passade på att leka och mysa inne :)

Nu sover barnen och efter det ska vi äta lite lunch och bege oss ut på promenad och hitta på nå bus efter de.

Pappa Juhani har lovat att ta oss till stallet idag så att William får klappa lite hästar !

Jag försöker att leva ett sundare liv nu och ja måste säga att jag redan känner mig mycket piggare och lite lite mer själv säker men jag har fortfarande lång väg att gå innan jag har nått mitt mål.

Jag har gått ner 14 kilo sen Lea föddes men om ja ska bli nöjd ska jag gå ner 12 till vilket jag nog kommer att få kämpa för, men om ja klarar de så har jag lovat mig själv att ja ska lära mig gå i mina fina stövlar med klack ingen lång klack men ändå en klack.Jag har aldrig använt dem men ja tycker att dom är så fina .

Här kommer lite bilder från våran morgon tillsammans <3

                      puss och kram allesammans och godmorgon på er !

 
 
Emma Viklund

Emma Viklund

14 september 2010 11:22

Har kikat in här flera ggr idag och väntat på uppdatering, oxå såg jag på facebook nyss att du uppdaterat bloggen, härligt x)

Grattis till viktnedgången, gick det fort att gå ner de 14kilona? Hoppas det inte ska gå allt för trögt att gå ner resten :) Duktig du är!!

Vad söta dom är tillsammans William och Lea! Roligt med syskonbilder! :) Hur är dom tillsammans då? Har William lärt sig att man måste vara försiktig emd lillasyster eller kan hon få sig en smäll då och då? :) Jag oroar mig lite för det... Att tex. ha lillebror på en filt på golvet medans Viggo springer runt och leker... Funkar det bra så för er? :) Blir så nyfiken.

Ser helt underbart ut iaf med syskonmys, roligt med syskon tätt, dom kommer nog stå varandra nära livet ut William & Lea :)

Ååå, blir ju sååå bebissugen :) Nu får gärna tiden gå fort hihi..

Hoppas allt är bra med er

http://mammatillviggo.bloggplatsen.se

anniina tolvanen jonsson

15 september 2010 08:14

14 kilo gick på bara några veckor :) William tycker jätte mycket om Lea han bara snusar på henne hela tiden och kramas och pussas men ja vågar inte ägga henne på golvet ännu ,william är ganska vild så de får vänta tills Lea är lite större.Tiden kommer att gå fort nu emma Njut i fulla drag av ensam tiden med Viggo de blir helt annat när lillbror kommer . men förbered er på lite svartsjuke drama i början då lillenbror kommer och ni kommer tror att de aldrig tar slut men de gör de ,men de är en hemsk och plågsam tid de gör ont i hjärtat då storebror vill i famnen just då lillebror/lillasyster är där och så gråter de så man tror att de ska svimma.
Men tiden efter de är världens absolut bästa :)
Längtar tills eran *Lillebror* kommer puss och kram på er

 
Ingen bild

syrran

14 september 2010 11:33

hahah! bild nummer 7 är helt underbar, vi ses snart, pappa sa att vi kommer upp i oktober va? gud vad jag längtas, du passar jättefint i håret också. puss och kram

anniina tolvanen jonsson

15 september 2010 08:15

ja jag har bokat båtresa dit men inte hem ännu de gör jag ifrån sthlm tror ja :)
längtar också en massa puss och kram

 
Ingen bild

DKF (din käre far)

21 september 2010 23:57

Håller helt med Sara, bild 7 är kanon. Jag skulle vilja ha originalet till den, maila den är du snäll.
Dom ser ut som 2 riktiga busar.
Pokp

anniina tolvanen jonsson

22 september 2010 11:01

jag tar med min den där saken som ja har alla kort på så får du dom allesammans !
minnes pinne kallar jag de nu hehe puss och kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anniina tolvanen jonsson - 10 februari 2011 12:46

     Allt löser sig nog man måste bara ha lite *faith in it* måste tänka positivt bara ... Visst de är tungt som tusan just nu men de finns de som har de värre och krångligare än vi och om dom klarar de så kan vi också de ! För övrigt så är de...

Av anniina tolvanen jonsson - 6 februari 2011 19:45

Massa trubbel eller penga problem..tror att vi måste säga upp våran lägenhet inom väldigt snar framtid och försöka hitta första bästa billigar platsen att bo på..vi har verkligen inte råd att bo kvar här och över allt vi ringer för att få någon stann...

Av anniina tolvanen jonsson - 5 februari 2011 07:33

God morgon god morgon eller något sådant .....jag är helt galet trött och kroppen värker som bara den och jag vet inte varför . men nu ska jag lägga ut resten av bilderna som jag lovade igår och sen ska jag ta och dricka lite kaffe :)        ...

Av anniina tolvanen jonsson - 4 februari 2011 22:00

  Ja jag vet jag är verkligen urusel på att blogga men de som ändå tittar in lite då och då ska väl ändå få se lite bilder från min och barnens senaste sverige resa , kan berätta att Lea fått sina två första tänder då hon vart 6 månader och hon ål...

Av anniina tolvanen jonsson - 28 december 2010 21:32

  japp så igår fick jag upp lite bilder från senaste tiden så nu ska jag ta och skriva lite också, mina barn växer som ogräs alldeles alldeles för fort tänk att mina små änglar är redan 1år och 5 månader och Lea 5 månader va hände ja födde ju nyss d...

Presentation


Finskatrollet och hennes familjs vardag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards